alexzkosic
Mitglied
Hneď na začiatku sa ospravedlňujem za prekrútenie krásneho nemeckého jazyka. Používam robotický prekladač. Pokúsim sa použiť krátke vety.
Pôvodný bicykel bol sivej farby. Prvá vec, ktorú som urobil, bolo zložiť všetky nálepky. Potom predné tlmiče lakované matnou čiernou farbou. A ideme na to!
Držiaky svetlometov - Upevňovacie konzoly predného blatníka pre Triumph (2016-...) (baakmotocyclettes.com)
Upevňovacie konzoly predného blatníka pre Triumph (2016-...) (baakmotocyclettes.com)
Klobúková matica M8 šesťhranná nerez 5 ks – HORNBACH
Zrkadlo - Spodné zrkadlo (baakmotocyclettes.com)
Louis ZRKADLOVÝ DRŽIAK 25,4 MM RH ZÁVIT,ČIERNA,SINGLE
KRYTKY LSL LSL PRE ZRKADLOVÝ ZÁVIT M10, pár (louis.eu)
Tlmič výfuku - Echappement court Brixton Cromwell 1200 – REMMOCYKEL
DB Killer Tlmič výfuku Vložka Komora Harley-Davidson Harley Da, 14,95 € (wtmt.de)
Rúrková spona 40-60 mm nerez - HORNBACH
Tlmič hluku od REMMOTORCYCLE bol pre mňa príliš hlasný. Našiel som dobrého zabijaka DB, ktorý bol perfektný. Na montáž DB killery budete musieť vyvŕtať otvor na boku tlmiča výfuku. Natočil som video, v ktorom sa snažím merať hlasitosť amatérskym spôsobom. Nemohol som nájsť štandard merania. Robil merania vzdialenosti motocyklistov.
Zadný nárazník - Kit feu arriere avec support de plaque Brixton Cromwell 1200 – REMMOCYKEL
Bolo príliš lenivé urobiť to sami. Použil som iba kovový kryt z tejto sady.
Stop - SHIN YO LED mini svetlo červená šošovka (cafe4racer.eu)
Musíte odrezať časť potrubia. Je to takmer dokonalé.
Zadný tlmič - stereofónne tlmiče YSS BlackEdition s nastavením odskoku, 1 pár, dĺžka 320 mm, nastavenie výšky +10 mm, teraz so schválením typu vozidla! (kedo.com)
Pôvodný tlmič je dlhý 350 mm. Nepáčilo sa mi, ako sa to tlačilo nahor. Keď jazdím 320 mm, musím trochu stlačiť pružinu. Stalo sa to ťažším. Dĺžka sa zväčšila o 330 mm, pružina zmäkla a upravila sa odozva tlmiča. S mojou hmotnosťou 93kg je jazda veľmi pohodlná. Pneumatika nezasiahne spodnú stranu sedadla.
Držiak zadných smerových svetiel - Držiak indikátorov tlmičov | JS-Diely
Držiak čísla - bočný držiak poznávacej značky pre Brixton Cromwell 1200 | JS-Diely
Reflektor s držiakom JS-Diely
Obojstranná lepiaca penová páska tesa 19 mm x 1,5 m, exteriér - HORNBACH
Pneumatika - Moto pneu Shinko E 270 Super Classic / E 270 WW 5.00 - 16 72H TT- přední, zadní | e-shop pneu-moto.sk
Moto pneu Duše 15/16F - přímý ventil 16 duše - 16 průměr 16 -přímý ventil E-shop pneu-moto.sk
Ochranné pásky na ráfky E-shop pneu-moto.sk
Moto pneu Shinko E 270 Super Classic / E 270 WW 4.50" - 18 70H TT - přední/zadní | E-shop pneu-moto.sk
Moto pneu Duše 18F cross - zesílená E-shop pneu-moto.sk
Ochranné pásky na ráfky E-shop pneu-moto.sk
Ráfik zadného kolesa 3.00 x 16" zliatinový disok, čierny eloxovaný spoločnosťou Renner Automotive | Obchod AKF (akf-shop.de)
Tu bola objednaná prestavba kolesa - Békéskerék BT, Egyedi küllők (bekeskerek.com)
Poslal som mu pôvodné koleso a nový 16 ráfik. Čakal som mesiac. Kvalita práce je veľmi dobrá. Cena - 200Eur
Zuletzt bearbeitet: